0
Winkelmand

Aardappelgratin met kerrie

Aardappelgratin blijft een klassieker. Eens in de zoveel tijd wil je dit gewoon maken! Weer eens wat anders dan je gekookte aardappelen bij het avondeten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160ºC. Snijd de aardappels in dunne plakjes. Verwarm de slagroom met het kerriepoeder en meng goed.
  2. Leg de aardappelplakjes in de ovenschaal. Giet de room erover en bak 1-1,5 uur in de oven, tot de aardappel helemaal gaar is.
  3. Bestrooi met de geraspte kaas en rooster nog circa 8 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.

Ingrediënten

4 personen

600 gram vastkokende aardappels geschild

400 milliliter slagroom

1 eetlepel kerriepoeder

6 eetlepels belegen kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717472029973 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
2
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1

Alternatief