0
Winkelmand

Aardappelknoflookpuree met pesto, prei en kaas

Een heerlijk Hollands recept voor aardappelknoflookpuree met pesto, prei en kaas.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels met zout in 20 minuten gaar.
  2. Verwarm de kookroom of crème fraîche met de knoflook, boter, peper en pesto.
  3. Giet de gare aardappels af. Voeg het roommengsel toe. Maak er een puree van.
  4. Voeg de preireepjes en kaasblokjes toe en warm goed door. Bestrooi met de geschaafde amandelen.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram aardappels geschild

200 milliliter kookroom
of
200 milliliter schenkbare crème fraîche

3 teentjes knoflook uitgeperst

50 gram boter

2 eetlepels pesto

400 gram prei in ragfijne reepjes

200 gram belegen kaas in kleine blokjes

4 eetlepels geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Röstirondjes product photo
g'woon Röstirondjesg'woon voorgebakken rostirondjes 600 gr1,35
Alternatief
2
8710624205263 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
Prei grof product photo
Prei grofUnbranded Prei grof 400 GRM VERPAKT1,79
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
695
Koolhydraten
46
Vetten
45
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
22
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0