0
Winkelmand

Aardappelkoek met spekjes, kool en brie

Probeer deze heerlijke aardappelkoek met spekjes, kool en brie! Alleen nog even in de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de spekjes krokant in een droge, hete koekenpan en zet apart.
  2. Verhit de olie in de koekenpan en bak hierin de kool en rösti 6-8 minuten. Bestrooi met paprikapoeder, zout en peper en schep regelmatig om.
  3. Verwarm de ovengrill of verwarm de oven voor op 200ÂșC.
  4. Druk de rösti en kool iets platter en leg de plakken tomaat erop.
  5. Verdeel de brie en spekjes erover en zet de pan circa 10 cm onder de ovengrill zodat de kaas smelt.
  6. Bestrooi met de peterselie en verdeel de rucola erover.

Ingrediënten

4 personen

200 gram gerookte ontbijtspekblokjes

2 eetlepels olijfolie

400 gram spitskolen
of

400 gram witte kool

750 gram diepvriesrösti

1 theelepel paprikapoeder

2 vleestomaten

250 gram brie

2 eetlepels peterselie

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dobbelsteentjes gerookt spek duo product photo
Dobbelsteentjes gerookt spek duo3,69
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Spitskool product photo
Spitskool1,29
Alternatief
1
Witte kool product photo
Witte kool1,99
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mild1,95
Alternatief
1
Trostomaten los product photo
Trostomaten los1,25
Alternatief
1
Coop Brie product photo
Coop Brie3,00
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1
Rucola product photo
Rucola1,00
Alternatief
1

Niet beschikbaar

 product photo
diepvriesrösti
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
690
Koolhydraten
46
Vetten
42
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0