0
Winkelmand

Aardappelpuree 'anders'

Een heerlijk Europees recept voor aardappelpuree 'anders'.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels gaar in water met zout in 20-25 minuten.
  2. Giet ze af en laat ze afgedekt 20 seconden droogstomen. Verwarm intussen de melk.
  3. Stamp de aardappels met een stamper onder toevoeging van zout, peper, melk, boter en nootmuskaat tot een luchtige puree.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappels geschild

100 milliliter melk

50 gram boter in stukjes

nootmuskaat (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
0
Vetten
11
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
0
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0