0
Winkelmand

Aardappelsalade met chorizo en paprika

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels gaar in water met zout. Verhit intussen 1 eetlepel olie en bak hierin de paprika en chorizo circa 5 minuten op middelhoge stand.
  2. Snijd de aardappels in blokjes en voeg deze toe aan de paprika en chorizo. Bak circa 3 minuten verder. Schep de gebakken ingrediënten in een kom en voeg de tomaatjes toe.
  3. Meng de peterselie met de knoflook, rest van de olijfolie, ui, paprikapoeder en azijn. Giet deze dressing over de salade en meng goed door.

Ingrediënten

4 personen

6 vastkokende aardappels

4 eetlepels olijfolie

4 paprika's

1 chorizo

250 gram cherry-/kerstomaatjes

1 bosje peterselie

2 teentjes knoflook

1 ui

1 theelepel paprikapoeder

3 eetlepels rodewijnazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

 product photo
vastkokende aardappels
Alternatief
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,79
Alternatief
1
Paprika rood product photo
Paprika rood0,99
Alternatief
4
Stegeman Licht pittige chorizo product photo
Stegeman Licht pittige chorizo2,99
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop Cherrytomaten0,85
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselie1,34
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droog0,99
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano ui0,49
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mild1,95
Alternatief
1
g'woon Rode wijnazijn product photo
g'woon Rode wijnazijn0,95
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
505
Koolhydraten
39
Vetten
30
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
18
Vezels
6
Zout
2.4
Suiker
0