0
Winkelmand

Aardappelsalade met ei en dille

Met deze piepersalade kun je er weer even tegen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen (met of zonder schil) net gaar en laat ze iets afkoelen. Kook de eieren hard in circa 7 minuten.
  2. Snijd de aardappelen in grove stukken, de eieren in kleinere stukjes en de bosui in ringetjes. Meng in een kom de zure room met de mayonaise en het citroensap.
  3. Schep hier de aardappelen, eieren, bosui en kruiden doorheen. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Neem mee in een saladebox of vershoudbakje.

Ingrediënten

4 personen

600 gram aardappelen (vastkokend)

4 eieren

4 bosuien

2 eetlepels zure room

2 eetlepels mayonaise

1 theelepel citroensap

2 eetlepels dille

1 eetlepel peterselie

1 snufje peper

1 snufje zout

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,39
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
3545 product photo
4
Momenteel niet beschikbaar
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Heks'nkaas Origineel product photo
Heks'nkaas OrigineelHEKS'NKAAS® smeerdip Origineel 200 g bakje2,79
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
300
Koolhydraten
29
Vetten
15
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
10
Vezels
3
Zout
0.3
Suiker
0