Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Was de krielaardappeltjes en kook ze in weinig water in 8-10 minuten gaar.
- Kook de eieren hard.
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze in drieën. Kook de sperziebonen in 10 minuten gaar.
- Maak een dressing van de yoghurt, de olijfolie, wat azijn en peper.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
- Pel de eieren en snijd ze in parten.
- Giet de gare krieltjes en sperziebonen af en meng de dressing en de bosui erdoor. Laat dit afkoelen.
- Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
- Laat de tonijn uitlekken.
- Meng de paprika en de vis door de salade.
- Leg wat gewassen slabladen op een schaal en schik de salade en de parten ei erop.
Ingrediënten
2 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 479.85
- Koolhydraten
- 45.94
- Vetten
- 16.53
- Verzadigde vetten
- 3.71
- Eiwitten
- 30.66
- Vezels
- 11.28
- Zout
- 0.74
- Suiker
- 8.62