0
Winkelmand

Aardappelschotel met sperziebonen met chipolataworstjes

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in circa 8 minuten goudbruin. Voeg de sperziebonen en paprika toe en bak nog 8 minuten. Roer vervolgens de pesto erdoor.
  2. Verhit intussen de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en bak hierin de worstjes in 8 minuten rondom gaar en goudbruin. Snijd de worstjes in stukken en meng door de aardappelschotel.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

800 gram krieltjes koelvers

400 gram sperziebonen afgehaald
of
400 gram diepvriessperziebonen

1 rode paprika in blokjes

1 gele paprika in blokjes

3 eetlepels groene pesto

8 chipolataworstjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Bourgondische minikrieltjes product photo
Bourgondische minikrieltjesUNBRANDED Bourgondische minikrieltjes 450gr1,00
2
Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1
Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 400 GRM VERPAKT2,09
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Groene pesto multipack product photo
g'woon Groene pesto multipackg'woon Groene Pesto 2x90gr1,89
Alternatief
1
Bio+ Biologisch chipolata product photo
Bio+ Biologisch chipolataBio+ Biologisch chipolata3,19
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
720
Koolhydraten
48
Vetten
46
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
26
Vezels
10
Zout
2.1
Suiker
0