0
Winkelmand

Aardappelscones

Deze aardappel-scones zijn ideaal om te maken met een restje aardappelpuree. Zonde om weg te gooien natuurlijk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de aardappelpuree met het bakmeel, de boter en ½ losgeklopt ei. Kneed kort tot een samenhangend deeg en vorm tot een schijf. Bestrijk met nog ½ losgeklopt ei en snijd het deeg in punten.
  2. Bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

4 personen

100 gram aardappelpuree

120 gram zelfrijzend bakmeel

50 gram boter koud

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251772 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief