0
Winkelmand

Aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan

Probeer ook eens deze aardappelsoufflé met pancetta en parmezaan!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de geraspte Parmezaanse kaas, de tijm en pancetta of rauwe ham door door de aardappelpuree.
  2. Klop de eidooiers los en de eiwitten stijf en spatel deze door het aardappelmengsel.
  3. Verdeel het mengsel over de ovenschaaltjes. Bestrooi met een dun laagje paneermeel en leg er een klontje boter op.
  4. Zet de schaaltjes circa 15 minuten in het midden van de oven. Garneer met een takje tijm.

Ingrediënten

4 personen

750 gram aardappelpuree

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

4 takjes verse tijm om te garneren

0.5 theelepel gedroogde tijm

75 gram pancetta geroosterd, verkruimeld
of
75 gram rauwe hamreepjes geroosterd, verkruimeld

3 eieren gesplitst

paneermeel (naar smaak toevoegen)

4 klontjes boter

4 takjes verse tijm om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710624251772 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Fiorucci Pancetta product photo
Fiorucci PancettaFiorucci pancetta 50 gram Vleeswaren1,50
2
Slagerskwaliteit Hamreepjes product photo
Slagerskwaliteit HamreepjesHamreepjes Slagerskwaliteit2,69
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
355
Koolhydraten
31
Vetten
16
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
20
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0