0
Winkelmand

Aardappeltaart met rozemarijn en knoflook

Probeer ook eens aardappeltaart met rozemarijn en knoflook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in de schil circa 15 minuten. Laat afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze in een spiraalvorm en dakpansgewijs op de bakplaat of in een ovenschaal.
  3. Bestrooi met de knoflook en rozemarijn en maal er wat zout en peper over.
  4. Klop het ei met de slagroom los en giet in een straaltje over de aardappel. Bestrooi met de kaas en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Ingrediënten

4 personen

600 gram vastkokende aardappels schoongeboend

4 teentjes knoflook in plakjes

2 takjes rozemarijn

1 ei

100 milliliter slagroom

100 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,39
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
31
Vetten
17
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0