0
Winkelmand

Aardappeltorentje met boerenkaas en bleekselderij

Probeer ook eens deze heerlijke aardappeltorentje met boerenkaas en bleekselderij!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappels of boen ze schoon. Snijd alle aardappels in de lengte in 4 dikke plakken. Kook deze in weinig water in 5 minuten beetgaar en giet ze af.
  2. Verwarm de ovengrill. Leg de aardappelplakken naast elkaar en verdeel over iedere plak gehakte bleekselderij (of rucola) en een halve plak jongbelegen boerenkaas.
  3. Meng de olijfolie met het citroensap, zout en peper en sprenkel dit mengsel erover.
  4. Leg steeds 4 plakken aardappel op elkaar en vorm 4 stapeltjes.
  5. Zet ze in een ovenvaste schaal en zet circa 3 minuten onder een hete grill zodat de kaas een beetje smelt.

Ingrediënten

4 personen

4 grote vastkokende aardappels geschild

4 grote vastkokende aardappels geschild

2 stengels bleekselderij fijngehakt
of
25 gram rucola gehakt

8 plakken jongbelegen boerenkaas gehalveerd

2 eetlepels olijfolie

0.5 eetlepel citroen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen3,99
Alternatief
1
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT0,88
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren jong belegen kaas stuk5,76
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
20
Vetten
17
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0