0
Winkelmand

Aardappeltorentje met boerenkaas en rucola

Probeer ook eens een aardappeltorentje met boerenkaas en rucola!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd alle aardappels in de lengte in 4 dikke plakken. Kook deze in weinig water in 5 minuten beetgaar en giet ze af.
  2. Verwarm de ovengrill. Leg de aardappelplakken naast elkaar en verdeel over iedere plak gehakte rucola (of bleekselderij) en een plak jongbelegen boerenkaas.
  3. Meng 2 eetlepels olijfolie met ½ eetlepel citroensap, zout en peper en sprenkel dit mengsel erover.
  4. Leg steeds 4 plakken aardappel op elkaar en vorm 4 stapeltjes. Zet ze in een ovenvaste schaal en zet circa 3 minuten onder een hete grill zodat de kaas een beetje smelt.

Ingrediënten

4 personen

4 grote vastkokende aardappels geschild

75 gram rucola fijngehakt

16 plakjes jongbelegen boerenkaas

2 eetlepels olijfolie

0.5 eetlepel citroensap

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,39
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stuk product photo
Trots van Coop boerenkaas jong belegen stukBoer Lekkerkerker Boeren jong belegen kaas stuk5,76
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
285
Koolhydraten
19
Vetten
17
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0