0
Winkelmand

Aardbei-frambozen ijsje

Probeer eens dit verfrissende aardbei-frambozen ijsje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de aardbeien met de frambozen, het citroensap en de balsamicoazijn en een snufje versgemalen peper.
  2. Kook 100 ml water (of 50 ml water en 50 ml rosé) met de suiker in 3-4 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen. Schep de siroop door de vruchtenpuree.
  3. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur vriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.

Ingrediënten

4 personen

200 gram aardbeien schoongemaakt

100 gram frambozen schoongemaakt

2 eetlepels citroensap

1 theelepel balsamicoazijn

75 gram suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
100
Koolhydraten
23
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0