0
Winkelmand

Aardbeienbonbons

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de chocoladesoorten in aparte kommetjes au bain-marie al roerende smelten tot de meeste klontjes verdwenen zijn. Neem ze van de warmtebron en roer tot de chocolade helemaal glad is.
  2. Neem de aardbeien bij het kroontje of prik ze aan een vork. Doop ze eerst met het puntje in de peper en dan in de chocolade. Maak zo vier aardbeien in witte, melk- of pure chocolade en leg ze direct op een stuk bakpapier om op te stijven.
  3. Serveer bij de koffie of met een bolletje ijs.

Ingrediënten

4 personen

100 gram witte chocolade fijngehakt

100 gram melkchocolade fijngehakt

100 gram pure chocolade fijngehakt

12 grote aardbeien schoongeveegd

zwarte peper (naar smaak toevoegen) grof gemalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
Verstegen Zwarte peper product photo
Verstegen Zwarte peperVerstegen zwarte peper 40 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
43
Vetten
25
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0