0
Winkelmand

Aardbeienjam met gember en maanzaad

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de aardbeien met de gember, citroensap, maanzaad en geleisuiker. Laat 1 uur staan.
  2. Breng het mengsel aan de kook en kook 4 minuten op middelhoge stand. Pureer de jam eventueel voor een gladde jam zonder stukjes.
  3. Giet de jam in 2 brandschone potjes en draai de deksels strak dicht. Keer de potjes om en laat 5 minuten staan. Keer de potjes weer om en laat volledig afkoelen.

Ingrediënten

300 gram aardbeien in blokjes, schoongemaakt

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 6 cm

3 eetlepels citroensap

3 theelepels maanzaadjes

250 gram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8712200063687 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,75
Alternatief
1

Alternatief