0
Winkelmand

Aardbeienvlaggetjes van Anne-Marie Otter Schuster

Probeer eens deze aardbeienvlaggetjes van Anne-Marie Otter Schuster!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de aardbeien goed en laat ze drogen.
  2. Doe de chocolade in een vuurvaste schaal.
  3. Zet een pan water op het vuur en breng het aan de kook.
  4. Plaats de schaal op de pan en zorg dat de schaal het water niet raakt.
  5. Zet het vuur laag en laat de chocolade smelten.
  6. Roer regelmatig zodat de chocolade niet verbrandt.
  7. Doop de aardbeien voor iets meer dan de helft in de gesmolten chocolade en laat ze even uitdruppelen.
  8. Leg ze op een vel bakpapier.
  9. Als de chocolade een beetje hard is geworden, maar nog wel zacht is, rol je het puntje van de aardbei door de blauwe suiker.
  10. Laat ze een half uur goed hard worden in de koelkast.

Ingrediënten

30 personen

30 aardbeien grote

100 gram witte chocolade

1 schaaltje blauwe suiker

Ingrediënten

Voor 30 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos2,99
Alternatief
2
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,49
Alternatief
1
Sundale Suiker product photo
Sundale SuikerSundale Kristaluiker 1,5 Kilogram Stazak0,89
Alternatief
1

Alternatief