0
Winkelmand

Aardbeispiesjes met vijgen en krokante parmaham

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schep de aardbeien om met de balsamicoazijn en 1 eetlepel olie.
  2. Snijd de vijgen in kwarten en bedruppel ze met sherry of port.
  3. Bak in een koekenpan de parmaham in een eetlepel olie om en om knapperig.
  4. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken.
  5. Steek de stukjes ham om en om met de aardbeien, vijgen en basilicumblaadjes aan de satéprikkers.
  6. Leg ze op een schaal en maal er wat peper over.

Ingrediënten

200 gram aardbeien

1 scheutje balsamicoazijn

2 eetlepels olijfolie

3 vijgen

1 scheutje sherry
of
1 scheutje port

4 plakken parmaham

12 basilicumblaadjes

Ingrediënten

Voor 0 personen

Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Vijgen product photo
VijgenVijgen 250gr3,77
1
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1
Offley Ruby porto product photo
Offley Ruby portoOffley Wijn Ruby Porto 750 ml Fles7,99
Alternatief
1
8719189104332 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief