0
Winkelmand

Abrikoos-pistacheballetjes van geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem de geitenkaas ruim van tevoren uit de koelkast. Meng de geitenkaas met de roomkaas en rol dit mengsel vervolgens met 2 theelepels tot kleine balletjes.
  2. Rol elk balletje voor de helft in de abrikozen en rol de andere helft door de pistachenootjes. Laat circa 15 minuten opstijven in de diepvries.

Ingrediënten

4 personen

150 gram zachte geitenkaas

100 gram roomkaas

5 gedroogde abrikozen fijngehakt

75 gram pistachenoten grof gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
2
Philadelphia Roomkaas original product photo
Philadelphia Roomkaas originalPhiladelphia naturel 200gr2,05
Alternatief
1
Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
320
Koolhydraten
9
Vetten
24
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
14
Vezels
3
Zout
0.8
Suiker
0