0
Winkelmand

Abrikozen molentjes

Deze molentjes spreken voor zich, zo heerlijk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Rol het deeg uit en verdeel het in 2 grote vierkanten, plak de snijranden dicht door het deeg goed aan te drukken en snijd de vierkanten in aan elke zijde of in de punten.
  3. Doe een lepel abrikozenjam in het midden en strooi daarop gehakte walnoten en een halve eetlepel amandelschaafsel. Vouw de molentjes dicht.
  4. Bestrooi ze vervolgens met een halve eetlepel amandelschaafsel en wat basterdsuiker. Bak de molentjes 10 à 15 minuten in de oven, totdat ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

2 personen

1 blik Croissants Danerolles

2 eetlepels abrikozenjam biologisch

handje walnoot (naar smaak toevoegen) gehakt

2 eetlepels amandelschaafsel

basterdsuiker (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 2 personen

Danerolles Croissants extra large 6 stuks product photo
Danerolles Croissants extra large 6 stuksDanerolles deegwaren 340 GRM blik3,10
Alternatief
1
8710624220051 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1

Alternatief