0
Winkelmand

Abrikozenjam met rozemarijn

Probeer ook eens abrikozenjam met rozemarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schep de abrikozenstukjes in een pan. Rasp de schil van de limoen erboven, halveer de limoen en knijp het sap erboven uit.
  2. Voeg de rozemarijn, gember, geleisuiker en 50 ml water toe en breng zachtjes al roerend aan de kook. Kook circa 4 minuten.
  3. Schuim de jam eventueel af en laat iets afkoelen. Schenk daarna in de potten.

Ingrediënten

1 kilogram abrikozen gehalveerd, in stukjes, zonder pit

1 limoen schoongeboend

1 eetlepel verse rozemarijn gehakt

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 5 cm

1 kilogram geleisuiker

Ingrediënten

Voor 0 personen

Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
4
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,75
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1100
Koolhydraten
265
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0