0
Winkelmand

Alie’s gouden gehaktbal met jus

Een flinke jongen, deze bekroonde gehaktbal van oma Alie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak in een kom een papje van het paneermeel, het ei, de gehaktkruiden en het water.
  2. Doe het gehakt erbij en kneed alles zachtjes door elkaar; druk of knijp vooral niet te stevig.
  3. Draai er vier flinke ballen van. Laat de margarine heet worden in de koekenpan en braad de gehaktballen in circa 10 minuten aan alle kanten bruin.
  4. Blus af met water en zorg dat de gehaktballen voor driekwart onder water staan.
  5. Laat 20 à 30 minuten sudderen tot de gehaktballen gaar zijn en je een heerlijke jus hebt.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels paneermeel

1 stuk ei

1 theelepel gehaktkruiden

1 eetlepel water

750 gram half om half gehakt

125 gram koude margarine of boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woonPaneermeel Naturel product photo
g'woonPaneermeel Naturelg'woonPaneermeel Naturel0,45
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Kruidenmix gehakt paprika product photo
Verstegen Kruidenmix gehakt paprikaVerstegen mix voor gehakt paprika 40 g zakje1,22
1
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudend product photo
g'woon Bronwater licht koolzuurhoudendg'woon Bronwater licht koolzuurhoudend3,59
Alternatief
1
Gehakt half om half product photo
Gehakt half om halfGehakt half om half1,99
Alternatief
3
Becel Margarine light product photo
Becel Margarine lightBecel Margarine light3,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
700
Koolhydraten
5
Vetten
59
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
38
Vezels
1
Zout
1.1
Suiker
0