0
Winkelmand

Amandelcrème

Geen Kerstmis zonder kerstontbijt. Met dit heerlijke vruchtenbrood gevuld met amandel van Rijckelaar maak je iedereen blij. En met deze heerlijke amandelcrème is het een feestje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de amandelen in de keukenmachine en laat haar draaien tot de amandelen de structuur van pindakaas hebben. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  2. Doe de pasta vervolgens in een potje, sluit het af met een deksel en bewaar in de koelkast. De amandelcrème blijft zo’n twee weken goed.
  3. Voeg eventueel naar smaak wat zeezout of kaneel toe.

Ingrediënten

1 persoon

450 gram rauwe ongezouten amandelen

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
3

Alternatief