0
Winkelmand

Amandelcroissants

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170ºC. Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg al kloppend het ei toe.
  2. Voeg de gemalen amandelen en bloem toe en roer tot een glad beslag. Schep in de spuitzak.
  3. Snijd de croissants aan de bovenkant tot de helft open en leg ze op de bakplaat. Spuit de amandelpasta er zigzaggend in.
  4. Bestrooi met het amandelschaafsel en bak circa 10 minuten in de oven. Laat de croissants afkoelen en bestrooi met de poedersuiker.

Ingrediënten

4 personen

75 gram zachte boter

35 gram suiker

1 ei losgeklopt

125 gram amandelen gemalen

2 eetlepels bloem

4 croissants

50 gram amandelschaafsel

1 eetlepel poedersuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
3670 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
665
Koolhydraten
37
Vetten
49
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
16
Vezels
4
Zout
0.5
Suiker
0