0
Winkelmand

Amandelijslolly´s met chocoladesaus

Probeer eens deze amandelijslolly´s met chocoladesaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin. Strooi ze in een diep bord.
  2. Schep grote bollen van het ijs. Steek in elke bol een ijsstokje, theelepel of ijslepel en wentel het ijs door de amandelen zodat de bollen rondom bedekt zijn.
  3. Zet ze op een bord dat bekleed is met bakpapier of aluminiumfolie en zet dit 15 minuten in de diepvries (kan ook een dag van tevoren).
  4. Giet een dun laagje chocoladesaus op een koud bord en zet de lolly erop.

Ingrediënten

8 personen

50 gram geschaafde amandelen

1 liter roomijs

125 milliliter chocolade dessertsaus flesje

Ingrediënten

Voor 8 personen

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Slagroomijs product photo
g'woon Slagroomijsg'woon Slagroom Roomijs 1,5l4,34
Alternatief
1
g'woon Dessertsaus aardbeien product photo
g'woon Dessertsaus aardbeieng'woon dessertsaus aardbei 260g fles1,29
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
215
Koolhydraten
26
Vetten
11
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0