0
Winkelmand

Amandelmuffins met bosbessen

Probeer eens deze amandelmuffins met bosbessen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een muffinvorm met papieren vormpjes klaar. Meng alle droge ingrediënten met elkaar in een kom.
  2. Meng de karnemelk met het ei, de boter en eventueel het amandelaroma en giet dit bij de droge ingrediënten. Roer met een vork door.
  3. Verdeel de helft van het beslag over de vormpjes en verdeel hierover de bosbessenjam. Verdeel de rest van het beslag over de vormpjes zodat de jam bedekt is.
  4. Bak de muffins in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

250 gram zelfrijzend bakmeel

25 gram amandelschaafsel grof gehakt

1 theelepel bakpoeder

75 gram suiker

200 milliliter karnemelk

1 ei losgeklopt

75 gram boter gesmolten

amandelaroma (naar smaak toevoegen) naar smaak

5 eetlepels bosbessenjam

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bindy Zelfrijzend bakmeel product photo
Bindy Zelfrijzend bakmeelBindy Zelfrijzend bakmeel0,90
Alternatief
1
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Melkan Karnemelk product photo
Melkan KarnemelkMelkan Karnemelk Verse 1 l Pak met punt0,99
Alternatief
1
8710274008887 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
8710466268723 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Hero Bosbessenjam product photo
Hero BosbessenjamHERO Jam Bosbessen 340g Pot1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
180
Koolhydraten
26
Vetten
7
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0