0
Winkelmand

Amuse van gerookte makreel

Super snel klaar, maar daardoor zeker niet minder lekker. Serveer deze amuse van gerookte makreel met stokbrood of een toastje.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Trek het vel van de makreel en verwijder eventuele graatjes. Snijd de vis fijn en meng met de zure room, citroenrasp, -sap, gehakte dille en peper.
  2. Verdeel over de kookring en maak zo 2 taartjes. Garneer met een takje dille. Lekker met stokbrood of toast.

Ingrediënten

2 personen

100 gram gerookte makreelfilets

1 eetlepel zure room

1 theelepel citroenrasp

1 theelepel citroensap

2 toefjes dille om te garneren

2 toefjes dille om te garneren

Ingrediënten

Voor 2 personen

John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolie product photo
John West Gerookte makreelfilets in zonnebloemolieJohn West Gerookte Makreelfilets 145gr2,25
Alternatief
1
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1
Citroen product photo
CitroenCitroen los.0,69
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleCoop Dille 20g1,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
55
Koolhydraten
0
Vetten
4
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
1
Zout
0.2
Suiker
0