0
Winkelmand

Amuseglaasjes met zalmtartaar

Een heerlijk Europees recept voor amuseglaasjes met zalmtartaar.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de zalm op smaak met zeezout, versgemalen peper, versgehakte dille, citroenrasp en -sap en een paar druppels extra vergine olijfolie.
  2. Schep dit in kleine amuseglaasjes en zet een paar uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen.
  3. Klop de zure room los met wat fijngehakte dille, zout en peper en giet vlak voor het serveren op elk glaasje een lepeltje zure room. Serveer met een klein lepeltje.

Ingrediënten

4 personen

200 gram verse (wilde) zalm fijngehakt

verse dille (naar smaak toevoegen) fijngehakt

citroenrasp (naar smaak toevoegen)

citroensap (naar smaak toevoegen)

extra vergine olijfolie (naar smaak toevoegen)

4 eetlepels zure room

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022103 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
8710466235121 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan zure room product photo
Melkan zure roommelkan Zure Room 125gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
1
Vetten
10
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0