0
Winkelmand

Ananas-perzik ijsje

Probeer ook eens dit ananas-perzik ijsje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de ananas met de perziken of nectarines.
  2. Kook 75 ml water met 75 gram suiker en het sap van 1 limoen in 2-3 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen.
  3. Meng de siroop en eventueel 1 eetlepel gehakte verse basilicum door de vruchtenpuree.
  4. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur vriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.

Ingrediënten

4 personen

150 gram verse ananas geschild, in stukjes

4 perziken geschild, in stukken, ontpit
of
4 nectarines geschild, in stukken, ontpit

75 gram suiker

1 limoen

1 eetlepel verse basilicum gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717215016390 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Key Halve perziken op lichte siroop product photo
Key Halve perziken op lichte siroopKey Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
51781 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
33
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0