0
Winkelmand

Ananasbonbons

Probeer eens deze ananasbonbons!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een rijpe ananas in blokjes ter grootte van een ijsblokje.
  2. Breek een reep pure chocolade in kleine stukken en doe de chocolade in een vuurvaste kom.
  3. Smelt de chocolade door de kom boven een pan kokend water te plaatsen. Zorg ervoor dat het water de kom niet raakt.
  4. Dip nu de blokjes ananas voor de helft in de gesmolten chocolade en leg ze op een vel bakpapier.
  5. Leg de blokjes vervolgens een half uur in de koelkast om de chocolade goed hard te laten worden. Genoeg voor 30 stuks.

Ingrediënten

30 personen

1 rijpe ananas

1 reep pure chocolade

Ingrediënten

Voor 30 personen

Ananas product photo
AnanasAnanas1,99
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1

Alternatief