0
Winkelmand

Ananassorbet met munt

Heerlijke zomerse ananassorbet met munt!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de ananas boven een pannetje uitlekken en breng de siroop aan de kook. Voeg de suiker toe en laat deze al roerend oplossen. Laat de suikersiroop afkoelen.
  2. Pureer de ananas. Meng de siroop, het citroensap, de kokosmelk, gehakte munt en eventueel rum erdoor.
  3. Schep dit mengsel in een diepvriesdoos van circa 500 ml en zet 3-4 uur in de diepvries. Roer elk half uur even door.
  4. Pureer het half bevroren ijs na 2,5 uur met een staafmixer en laat het verder bevriezen. Garneer de ananassorbet met blaadjes munt.

Ingrediënten

2 personen

1 blik ananasstukje op siroop, 250 g

75 gram suiker

1 eetlepel citroensap

75 milliliter kokosmelk

2 toefjes munt om te garneren

2 toefjes munt om te garneren

1 scheutje rum

Ingrediënten

Voor 2 personen

8710624269111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
8710624272562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
5010677012850 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
325
Koolhydraten
60
Vetten
7
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
1
Vezels
1
Zout
0
Suiker
0