0
Winkelmand

Andijvie frittata met veldsla

Deze week zet je met gemak deze goed gevulde frittata op tafel. Met andijvie, cherrytomaten en feta.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de andijvie in grove stukken en halveer de cherrytomaten. Pel en snijd de rode ui in partjes. Hak de peterselie grof en snijd de bieslook fijn.
  3. Kluts de eieren in een kom en meng met de bieslook en peterselie.
  4. Verdeel de andijvie, cherrytomaten en rode ui over een ingevette ovenschaal. Schenk het eiermengsel erover. Kruimel de feta over het eiermengsel en bak 25 minuten in de oven.
  5. Meng de veldsla met de olijven en breng op smaak met een scheutje olie en versgemalen zwarte peper.
  6. Verdeel de frittata over vier borden en serveer samen met de salade.

Ingrediënten

4 personen

1 krop andijvie

250 gram cherry tomaten

1 rode ui

1 bosje platte peterselie

1 bosje bieslook

8 eieren

200 gram feta

75 gram veldsla

100 gram zwarte olijven

Ingrediënten

Voor 4 personen

Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Dodoni Fetakaas product photo
Dodoni FetakaasDodoni Fetakaas2,99
Alternatief
1
Veldsla product photo
VeldslaUnbranded Veldsla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,85
Alternatief
1

Alternatief