0
Winkelmand

Andijviestamppot met cordon bleu

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Schil de aardappelen en snijd ze in grove stukken. Pel en snijd de rode ui in parten.
  3. Verdeel de cherrytomaten en de rode ui op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met een scheutje olie en rooster 5 minuten in de oven.
  4. Kook de aardappelen in 8 minuten beetgaar. Giet af en stamp samen met de boter, room en versgemalen zwarte peper tot een puree. Meng de andijvie, de cherrytomaten en de rode ui erdoorheen.
  5. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in ongeveer 5 minuten aan beide zijden goudbruin.
  6. Verdeel de stamppot over vier borden en serveer samen met de cordon bleu.

Ingrediënten

4 personen

4 gehakt cordon bleus

600 gram kruimige aardappelen

400 gram andijvie

250 gram cherrytomaten

30 gram boter

100 milliliter kookroom

1 rode ui

Ingrediënten

Voor 4 personen

8713526803506 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,09
Alternatief
1
Andijvie grof product photo
Andijvie grofUnbranded Andijvie grof 400 GRM VERPAKT1,49
Alternatief
1
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1

Alternatief