0
Winkelmand

Andijviestamppot met shoarma

Andijviestamppot met shoarma lijkt een beetje gek, maar is o zo lekker!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een grote pan met water en een snuf zout aan de kook. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken.
  2. Kook de aardappelen 18 minuten, giet ze af en bewaar met een scheutje kookvocht in de pan.
  3. Stamp de aardappelen met een stamper fijn, voeg een klontje boter toe en roer tot een romige puree. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de shoarmareepjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Bereid, terwijl de shoarma bakt, de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Spatel vervolgens de gesneden andijvie door de aardappelpuree en verdeel de andijviestamppot over de borden.
  7. Serveer met de shoarmareepjes en de jus.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappels

400 gram andijvie

1 zakje jus

500 gram shoarmareepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,09
Alternatief
1
Andijvie grof product photo
Andijvie grofUnbranded Andijvie grof 400 GRM VERPAKT1,49
Alternatief
1
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkel product photo
Becel Vlees & jus voor bakken & braden wikkelBECEL MARG B&B 60X200G WRA DB NL1,09
Alternatief
1
2364495000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief