0
Winkelmand

Andijviestamppot van zoete aardappel met geitenkaas en cashewnoten

De favoriete andijviestamppot, maar dan nét even wat anders!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken. Breng een pan water aan de kook en kook in ongeveer 20 minuten gaar.
  2. Giet de zoete aardappelen af en stamp met de roomboter en de fijngesneden andijvie tot een stamppot.
  3. Verdeel de stamppot over de borden en garneer met verkruimelde geitenkaas en de cashewnoten

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram zoete aardappel

500 gram Andijvie fijngesneden

300 gram verse geitenkaas

50 gram ongezouten roomboter

100 gram geroosterde cashewnoten

Ingrediënten

Voor 4 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Andijvie fijn voordeelverpakking product photo
Andijvie fijn voordeelverpakkingUnbranded Andijvie fijn 500 GRM VERPAKT2,29
Alternatief
1
Coop Geitenkaas vers product photo
Coop Geitenkaas versChèvre naturel 144gr. Geitenroomkaas 50+ met witschimmel2,00
Alternatief
3
Roomboter ongezouten product photo
Roomboter ongezoutenSuperunie Roomboter Ongezouten Zuivelmeester 40x250g Doos1,89
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,77
Alternatief
1

Alternatief