0
Winkelmand

Appel-dippers

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt beide soorten chocolade apart van elkaar au bain-marie (in een kom boven een pan kokend water). Roer tot er geen klontjes meer te zien zijn. Snijd intussen de appels in 8 partjes en verwijder het klokhuis.
  2. Steek de gehalveerde satéprikkers in de appelpartjes en doop de helft van de partjes in de melkchocolade en de andere helft in de witte chocolade.
  3. Leg ze op de bakplaat en bestrooi met toppings naar keuze. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

100 gram melkchocolade

100 gram witte chocolade

2 groene appels

1 eetlepel nougatine bakproducten

1 eetlepel discodip bakproducten

1 eetlepel kokos geraspt

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
2137120000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710466282927 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
90433726 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

nougatine
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
85
Koolhydraten
10
Vetten
4
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
1
Vezels
1
Zout
0
Suiker
0