0
Winkelmand

Appel met blauwe kaas en vijgen

Probeer ook eens appel met blauwe kaas en vijgen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Boor met een appelboor het klokhuis uit de appels en snijd ze in dunne plakken.
  2. Breng de wijn met de honing aan de kook. Leg de appelplakken erin en kook zachtjes 4 minuten.
  3. Schep de appel op een plat bord. Laat het stoofvocht inkoken tot siroop.
  4. Snijd de vijgen kruislings in of verdeel ze in parten.
  5. Verdeel de plakjes appel over 4 borden. Haal de vijgen door de siroop en leg ze op de appel. Besprenkel met de siroop en verdeel de blauwe kaas erover.

Ingrediënten

4 personen

2 rode appels

200 milliliter witte wijn

3 eetlepels honing

4 verse vijgen

150 gram roquefort
of
150 gram danish blue

Ingrediënten

Voor 4 personen

85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Vijgen vers product photo
Vijgen versVijgen vers2,36
Alternatief
1
2306740000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Castello Danablu traditional product photo
Castello Danablu traditionalCastello Molt kaas 50+ Danablue 125gr1,29
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
28
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0