0
Winkelmand

Appel-perenjam met amandel

Probeer eens deze appel-perenjam met amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schep de appels met de peren, citroensap en geleisuiker door elkaar in een pan met dikke bodem en breng al roerend aan de kook.
  2. Laat het mengsel circa 4 minuten borrelend koken.
  3. Schep de amandelen, koekkruiden en rozijnen erdoor.
  4. Vul de jampotten tot aan de rand met hete jam.
  5. Draai de deksels erop en zet de gevulde potten omgekeerd weg.

Ingrediënten

500 gram zure appels geschild, in stukjes

500 gram peren geschild, in stukjes

1 citroen sap

750 gram geleisuiker

100 gram blanke amandelen grof gehakt
of
100 gram walnoten grof gehakt

1 eetlepel koekkruiden

75 gram blanke rozijnen

Ingrediënten

Voor 0 personen

2137150000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2137620000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Van Gilse Geleisuiker speciaal product photo
Van Gilse Geleisuiker speciaalVan Gilse Geleisuiker Speciaal 500 Gram Stazak1,59
Alternatief
2
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Walnoten product photo
g'woon Walnoteng'woon Walnoten ongebrand en ongezouten 150gr2,14
Alternatief
1
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Specerijenmix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
Alternatief
1
g'woon Blanke rozijnen product photo
g'woon Blanke rozijnenG'Woon rozijn blanke 375 gram2,24
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1105
Koolhydraten
231
Vetten
14
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0