0
Winkelmand

Appelcompote-crumble

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Vermeng de compote met de rode vruchten en verdeel dit over de vier schaaltjes.
  2. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel de boterkruimels over de fruitcompote en bestrooi met klein beetje suiker.
  3. Bak de crumbles hoog in de oven in circa 10 minuten bruin en knapperig. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  4. Lekker met lobbige slagroom of custardvla.

Ingrediënten

4 personen

1 kleine pot appel-abrikozencompote

50 gram frambozen in stukjes
of
50 gram aardbeien in stukjes, schoongemaakt

8 digestive biscuits

1 eetlepel zachte boter

1 theelepel suiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Appel abrikozen compote product photo
g'woon Appel abrikozen compoteG'woon Appel-abrikozen compote 360g0,75
Alternatief
1
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Diepgevroren Frambozen 250gr1,89
Alternatief
1
Aardbeien product photo
AardbeienCoop Aardbeien Klasse I 0,4 kg Doos3,49
Alternatief
1
McVitie's Digestive original product photo
McVitie's Digestive originalDigestive Original 400g OOH1,55
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
265
Koolhydraten
40
Vetten
10
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0