0
Winkelmand

Arabische worstenbroodjes

Probeer eens deze Arabische worstenbroodjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking met 150 ml lauwwarm water, de olijfolie en de kruiden. Laat het deeg circa 45 minuten rijzen op een warme plaats. Kneed het deeg nogmaals door en snijd het in 8 gelijke stukken.
  2. Rol de stukjes brooddeeg uit tot lange slierten. Rol deze slierten om de worstjes heen zodat je een langwerpig broodje krijgt.
  3. Leg de broodjes met wat tussenruimte op de bakplaat en dek losjes af met een theedoek. Laat nog 20 minuten rijzen. Verwarm intussen de oven voor op 200°C.
  4. Bestrijk de broodjes met ei en bestrooi met de sesamzaadjes. Bak de worstenbroodjes in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen of verpak in aluminiumfolie om ze warm mee te nemen.

Ingrediënten

0.5 pak witbroodmix

1 eetlepel olijfolie

1 theelepel ras el hanout

8 merguezworstjes

1 ei

2 eetlepels sesamzaad

Ingrediënten

Voor 0 personen

8717371160241 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Runderchipolata product photo
RunderchipolataCoop Runderchipolata 8 x 40 gram3,49
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1

Niet beschikbaar

ras el hanout
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
205
Koolhydraten
15
Vetten
11
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
11
Vezels
0
Zout
0.8
Suiker
0