0
Winkelmand

Artisjokhart, beenham en basilicum

Probeer eens een boterham met artisjokhart, beenham en basilicum!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de artisjokplakjes met een half bosje fijngescheurde basilicum en 2 fijngesneden lente-/ bosuitjes. Breng op smaak met olijfolie en peper.
  2. Beleg 4 boterhammen royaal met beenham en verdeel er wat artisjoksalade over. Dek af met een andere boterhammen en snijd diagonaal door.

Ingrediënten

4 personen

1 blikje artisjokharten in plakjes, uitgelekt

0.5 bosje basilicum gescheurd

2 lente-/bosuitjes fijngesneden

2 eetlepels olijfolie

peper (naar smaak toevoegen) naar smaak

8 sneeën brood naar keuze

8 plakjes beenham

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Artisjokharten product photo
g'woon ArtisjokhartenGwoon Artisjokharten 390g2,39
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen 4-Seizoenen peper product photo
Verstegen 4-Seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1
Witte bollen product photo
Witte bollenwit bolletje1,00
Alternatief
1
Beenham honing mosterd product photo
Beenham honing mosterdBeenham honing mosterd 1 st7,47
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
35
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0