0
Winkelmand

Asperge-tortillapizza

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220ºC. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  2. Vouw een stuk aluminiumfolie dubbel zodat het groot genoeg is om het hele rooster te bedekken. Afhankelijk van het formaat van het rooster kun je 2 of 4 tortilla's tegelijk bakken.
  3. Bestrijk de tortilla's aan beide kanten met olijfolie en leg ze op een snijplank. Bestrijk met ricotta.
  4. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Schaaf per tortilla 1,5-2 asperges met een dunschiller in linten over de ricotta.
  5. Bestrooi met de kaas en schuif de tortilla's vanaf de plank op het rooster. Sluit het deksel van de barbecue en bak de tortilla's in 2-4 minuten krokant.
  6. Serveer de pizza direct met rucola en bestrooi met de pijnboompitten.

Ingrediënten

2 eetlepels pijnboompitten

4 tortillawraps

1 eetlepel olijfolie

100 gram ricotta
of

100 gram roomkaas

8 groene asperges

150 gram blauwe kazen
of

150 gram geitenkaas

handje rucola (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 0 personen

 product photo
pijnboompitten
Alternatief
Bandero Tortilla wraps 25 cm 6 stuks product photo
Bandero Tortilla wraps 25 cm 6 stuks0,92
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
Ricotta product photo
Ricotta2,39
1
Philadelphia Roomkaas original product photo
Philadelphia Roomkaas original1,99
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
Coop Gorgonzola product photo
Coop Gorgonzola2,66
Alternatief
1
Arina Belegen geitenkaas stuk product photo
Arina Belegen geitenkaas stuk6,60
Alternatief
1
Rucola product photo
Rucola1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
465
Koolhydraten
41
Vetten
25
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
18
Vezels
3
Zout
2.7
Suiker
0