0
Winkelmand

Aspergeomelet met Hollandse garnalen en munt

Kluts de eieren met de melk, de kaas en de helft van de munt. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken van…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kluts de eieren met de melk, de kaas en de helft van de munt.
  2. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Snijd de asperges in schuine stukken van 4 cm. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de aspergestukjes 4 minuten. Strooi er zout en peper over.
  3. Giet het eimengsel erover en laat dit op een halve stand in 4-5 minuten stollen. Steek met een spatel de rand van de omelet los van de pan zodat het vloeibare ei onder de omelet loopt en kan stollen.
  4. Serveer de omelet in punten gesneden met de Hollandse garnalen en de rest van de munt erop.

Ingrediënten

4 personen

8 eieren

4 eetlepels melk
of
4 eetlepels water

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

1 eetlepel verse munt

250 gram groene asperges

2 eetlepels olijfolie

150 gram Hollandse garnalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
4260325350358 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Verse munt voordeelverpakking product photo
Verse munt voordeelverpakkingVerse munt voordeelverpakking1,19
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Hollandse garnalen product photo
Hollandse garnalenHollandse garnalen4,79
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
295
Koolhydraten
3
Vetten
19
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
27
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0