0
Winkelmand

Aspergequiche met graskaas

Ooit gedacht een quiche te maken van asperges? Lekker in combinatie met een goed stukje graskaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Snijd de asperges in stukken van 5-6 cm. Kook ze in een bodem water met zout in 15 min. beetgaar.
  2. Bekleed intussen de vorm met het deeg. Klop de eieren los. Meng er de crème fraîche, de kaas, de kervel of peterselie en zout en peper naar smaak door.
  3. Laat de asperges goed uitlekken. Verdeel ze over de deegbodem. Schenk het ei-roommengsel over de asperges.
  4. Bak de aspergequiche in de voorverwarmde oven in 35-40 min. goudbruin en gaar. Lekker met een frisse groene salade met kerstomaatjes.

Ingrediënten

4 personen

750 gram witte asperges geschild

6 plakjes bladerdeeg ontdooid

4 eieren

200 milliliter crème fraîche

100 gram graskaas geraspt

2 eetlepels kervel
of
2 eetlepels peterselie. fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Asperges wit verpakt product photo
Asperges wit verpaktAsperges wit verpakt6,99
Alternatief
2
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,97
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Niet beschikbaar

graskaas
Geen product gevonden

Alternatief