0
Winkelmand

Asperges met gerookte zalm

Probeer ook eens asperges met gerookte zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de houterige achterkant van de asperges en kook ze in ca. 3 minuten beetgaar.
  2. Maak een dressing van de olijfolie, dille, peper en citroensap.
  3. Maak bosjes van steeds 2-3 asperges en rol deze in de repen zalm.
  4. Besprenkel de bosjes met de dressing.

Ingrediënten

4 personen

500 gram groene asperges

100 milliliter olijfolie

1 bosje verse dille gehakt

3 eetlepels citroensap

200 gram gerookte zalm in repen

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verse dille product photo
Verse dilleVerse dille1,15
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
4
Vetten
30
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0