0
Winkelmand

Asperges van de plaat

Ontdek deze lekkere asperges van de plaat! Alleen nog even in de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Snijd van alle asperges het houtachtige uiteinde af. Snijd van de bosuitjes het worteltje en bovenste stuk donkere blad af. Snijd de aardappels in medium dikke frieten.
  3. Leg alles samen met de geplette teentjes knoflook op een bakplaat en bestrooi met de kruiden, peper en een flinke snuf grof zeezout. Giet de olijfolie erover en meng alles goed door elkaar.
  4. Bak de asperges en aardappels hoog in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje witte asperge geschild

1 bosje groene asperge

1 bosje lente-/bosui

4 vastkokende aardappels geschild

0.5 bol knoflook geplet

1 eetlepel gedroogde oregano

1 theelepel gedroogde rozemarijn

4 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Asperges wit verpakt product photo
Asperges wit verpaktAsperges wit verpakt6,99
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
1
Bosuien product photo
BosuienBosuien0,69
1
Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen4,39
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Verstegen Oregano product photo
Verstegen OreganoVerstegen oregano gevriesdroogd 18 g Pot6,79
Alternatief
1
Verstegen Rozemarijn product photo
Verstegen RozemarijnDe gedrooge rozemarijnblaadjes zijn heerlijk van smaak, maar doseer met mate vanwege de sterke smaak.2,09
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
21
Vetten
10
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0