0
Winkelmand

Asperges van de plaat

Ontdek deze lekkere asperges van de plaat! Alleen nog even in de oven.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Snijd van alle asperges het houtachtige uiteinde af. Snijd van de bosuitjes het worteltje en bovenste stuk donkere blad af. Snijd de aardappels in medium dikke frieten.
  3. Leg alles samen met de geplette teentjes knoflook op een bakplaat en bestrooi met de kruiden, peper en een flinke snuf grof zeezout. Giet de olijfolie erover en meng alles goed door elkaar.
  4. Bak de asperges en aardappels hoog in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje witte asperge geschild

1 bosje groene asperge

1 bosje lente-/bosui

4 vastkokende aardappels geschild

0.5 bol knoflook geplet

1 eetlepel gedroogde oregano

1 theelepel gedroogde rozemarijn

4 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Aardappelen vastkokend groen product photo
Aardappelen vastkokend groenAardappelen vastkokend groen3,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8712200078223 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
200
Koolhydraten
21
Vetten
10
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0