0
Winkelmand

Aspergesalade met garnalen en radijs

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de asperges van boven naar beneden in lange dunne slierten en bestrooi ze met zout. Schep de aspergelinten om met de bleekselderij, radijs en garnalen.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep door de salade. Bestrooi met de peterselie.

Ingrediënten

4 personen

500 gram groene asperges

4 stengels bleekselderij in smalle boogjes

1 bosje radijsjes in dunne plakjes

200 gram grote garnalen roze

1 eetlepel platte peterselie fijngehakt

voor de dressing

3 eetlepels olijfolie

50 milliliter sinaasappelsap

1 theelepel mosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
Bleekselderij product photo
BleekselderijBleekselderij1,19
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,99
Alternatief
2
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Vers sap sinaasappel fles product photo
Coop Vers sap sinaasappel flesCoop Sinaassap 1000 ml Fles2,99
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
160
Koolhydraten
8
Vetten
8
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
12
Vezels
3
Zout
1.6
Suiker
0