0
Winkelmand

Aspergesoep met zalm

Probeer ook eens deze aspergesoep met zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de onderste stukken van de geschilde asperges. Breng deze stukjes samen met de schillen in de bouillon aan de kook.
  2. Laat circa 20 minuten trekken op een lage stand en giet door een fijne zeef. Vang de bouillon op en breng opnieuw aan de kook.
  3. Snijd de geschilde asperges in kleine stukjes en houd de kopjes apart. Kook de stukjes asperge 5 minuten mee in de bouillon en voeg dan de kopjes toe. Kook nog 5 minuten en breng de bouillon op smaak met peper.
  4. Verdeel de zalm, citroenrasp en kruiden over 4 voorverwarmde kommen en giet de bouillon met aspergestukjes erop. Serveer de aspergesoep met de crème fraîche. Lekker met reepjes geroosterd witbrood.

Ingrediënten

4 personen

500 gram witte asperges geschild

700 milliliter kippenbouillon van 1 tablet
of
700 milliliter groentebouillon van 1 tablet

100 gram gerookte zalm in dunne reepjes

0.25 citroen rasp

0.5 bosje dille grof gehakt
of
0.5 bosje kervel grof gehakt

4 eetlepels crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624212575 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8718503613376 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kervel product photo
Verstegen KervelVerstegen Kervel 7 g Pot2,09
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
5
Vetten
9
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0