0
Winkelmand

Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje

Probeer ook eens aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook 4 eieren zacht in 3-4 minuten.
  2. Snijd de houterige achterkant van de asperges. Kook ze 2-3 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en dep ze droog.
  3. Zet de eitjes in eierdopjes op borden. Tik de bovenkant van de eieren en serveer de asperges erbij om te dippen.

Ingrediënten

4 personen

4 eieren

250 gram groene asperges

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
80
Koolhydraten
2
Vetten
5
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0