0
Winkelmand

Aubergine-olijventapenade

Probeer ook eens deze aubergine-olijventapenade!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de snijkanten van de aubergines met olijfolie en leg ze 20 minuten in de oven.
  2. Schep het vruchtvlees uit de schil en pureer dit grof met 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels basilicumblaadjes en 150 gram zwarte olijven zonder pit.
  3. Lekker bij vlees of kip.

Ingrediënten

4 personen

2 aubergines in lengte gehalveerd

2 teentjes knoflook

2 eetlepels verse basilicum

150 gram zwarte olijven zonder pit

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725015549 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
100
Koolhydraten
7
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0